Köp Xenica (Orlistat) Utan Recept


Vad är Xenical?

Det generiska namnet för Xenical ® är Orlistat.

Xenical-piller, till skillnad från de flesta viktminskningspiller som dämpar aptiten, fungerar genom att hämma absorptionen av matfett i mag-tarmkanalen, vilket blockerar ungefär en tredjedel av det fett som absorberas av din kropp. Det inaktiverar de enzymer som är involverade i matsmältningen av fett i magsäcken.

Xenical, som finns i 120 mg tabletter, används för viktminskning och viktkontroll i kombination med en kalorireducerad diet. Aktivitet är inte nödvändigtvis nödvändigt när du tar detta piller, men du kommer att uppnå bättre resultat snabbare om motion ingår i din dagliga livsstil. Xenical har också visat sig minska risken för viktökning efter att behandlingen upphört.

orlistat

Xenical tas vanligtvis i samband med varje huvudmåltid som innehåller fett. Det kan tas under måltiderna eller upp till 1 timme efter en måltid. Det rekommenderas inte till personer med diabetes, gallblåsproblem, har anorexi eller bulimi, för att nämna några. Tala med din läkare för ytterligare information.

Varje gång du tar en dos Xenical bör din måltid inte innehålla mer än cirka 30 % av kalorierna från fett. Om den tas tillsammans med en måltid som är mycket fetthaltig finns det en ökad risk för matsmältningsbiverkningar.

Kan man köpa Xenical (Orlistat) utan recept?

Du kan inte köpa Xenical utan recept från ett lokalt apotek om du bor i Sverige. Du måste besöka din läkare först för att få ett recept.

Du kan dock spara pengar genom att köpa Orlistat generiskt utan recept från onlineapotek. Naturligtvis är det riskabelt att köpa läkemedel från en medicinsk leverantör utan fysisk adress i Sverige. Det är därför du noggrant ska läsa alla recensioner från andra kunder och välja det bästa onlineapoteket.

Vi erbjuder billig Xenical receptfritt med snabb leverans över hela Sverige.

Vad är Orlistat Pris?

Priset på Orlistat beror på vilken typ av läkemedel du ska köpa: märke eller generiskt. Generiska läkemedel kostar vanligtvis flera gånger billigare än märkesläkemedel.

Till exempel kan du köpa generisk Orlistat 120 mg för så lite som 14,08 kr per piller.

Hur tar man Orlistat (Xenical)?

Xenical® ska tas med varje huvudmåltid som innehåller fett. Det kan tas under måltiden eller upp till en timme efter måltiden. Om du tar det efter 1 timme fungerar det inte effektivt eller inte alls. Om Xenical ® tas tillsammans med en måltid som innehåller mycket fett kommer det att finnas en ökad risk för matsmältningsbiverkningar.

Olika personer får olika viktresultat när de använder Xenical ®. Ha tålamod och bli inte frustrerad om du inte går ner i vikt snabbt. Om du ändrar din kost och gör regelbunden motion gradvis kommer du att få en effektiv viktminskning och hålla den nere. Att gå ner i vikt under en längre tid ger dig en bättre chans att hålla vikten nere på lång sikt.

Biverkningar av Xenical®

Liksom de flesta mediciner kan Xenical ® orsaka olika biverkningar. Det har undersökts och de vanligaste biverkningarna är:

  • Förändringar i tarmvanor
  • Oljiga fläckar
  • Gas med flytningar
  • Ökat antal tarmrörelser
  • Brådskande behov av att gå på toaletten

Dessa biverkningar är en naturlig effekt av att blocka fettet från att absorberas i kroppen och visar att Xenical ® fungerar. De uppträder i allmänhet tidigt i behandlingen, särskilt efter måltider som innehåller större mängder fett än vad som rekommenderas. Dessa symtom är vanligtvis tillfälliga och bör minska eller försvinna när behandlingen och din rekommenderade kost fortsätter. Dessa biverkningar kan dock förekomma hos vissa personer under en period på 6 månader eller längre. För personer som har problem med att absorbera mat, har problem med gallblåsan, är gravida eller ammar, har någonsin haft en allergisk reaktion mot Orlistat eller någon annan ingrediens som används i Xenical®.