Diabetes Och Erektil Dysfunktion

Lider du av diabetes?

Diabetes och före diabetes är viktiga orsaker till erektil dysfunktion. Om du lider av diabetes av typ I eller typ II är det mycket hög sannolikhet att du upplever plötslig, frekvent och till och med svår erektil dysfunktion.

I denna korta artikel kommer jag att förklara varför diabetes orsakar mjuka och svaga erektioner eller eventuellt ingen erektil förmåga och detaljerad information om hur du kan stoppa diabetes som påverkar ditt sexliv och självförtroende väldigt snabbt och helt naturligt.

diabetes

Varför diabetes orsakar erektil dysfunktion

Det finns många orsaker till att diabetes kan leda till ED, här är topp 2:

1. Diabetes orsakar en minskning av blodflödet genom hela kroppen och eventuella förändringar i blodflödet, särskilt för din penis, kommer att leda till erektila svårigheter. För att du ska få och behålla optimala erektioner behöver du minst 10 gånger mer blod för att komma in i mjukvävnaden i din penis. Något mindre kommer att orsaka impotens.

2. Diabetes resulterar ofta i låg libido (sexdrivning) eftersom du ofta är trött, ansträngd, låg energi och slöhet. De flesta av inser inte vikten av en hälsosam libido och upphetsning när det gäller erektioner men sanningen är upphetsning är det enda viktigaste steget i erektionsprocessen.

Varför upphetsning saknar

Om du kämpar för att bli väckt och sexuellt upphetsad, kommer du att få svårt att uppleva maximal hårdhet och varaktighet, eftersom upphetsning är utlösaren till erektionsprocessen. Så här fungerar det:

  • När du väcker din hjärna skickas ett meddelande för att öka produktionen av kväveoxid.
  • Kväveoxid är det enda viktigaste ämnet i erektionsprocessen eftersom det orsakar att dina blodkärl expanderar vilket resulterar i optimalt blodflöde till dina muskler och penis.
  • Kväveoxid upprätthålls också när du väckas vilket är viktigt för att upprätthålla erektioner.

Naturlig behandling för diabetes och erektil dysfunktion

Det finns 2 helt naturliga och garanterade att arbeta behandlingar för diabetes och det är effekter på ditt sexliv. I mina erfarenheter som forskar och förstår orsaker, effekter och behandlingar av ED har jag aldrig kommit över en effektivare duo:

  • Cream som ger omedelbara resultat för att säkerställa att du kommer att erhålla och behålla erektioner: ProSolution Gel
  • Piller som lindrar alla effekter av ED: VigRX Plus

Du behöver inte nödvändigtvis använda båda produkterna eftersom de är effektiva som fristående behandlingar. Men tillsammans är de lämpliga för män som upplever frekvent och svår erektil dysfunktion.

Krämen rekommenderas för män som inte gillar piller och som vill ha omedelbara resultat och fullständig kontroll över erektionerna. Ingen väntan betyder ingen planering!

Med ProSolution Gel kommer du att uppleva väldigt snabba förbättringar men med piller, liksom alla piller, måste du tillåta några dagar att börja märka förbättringar.

Dessa två erektionsförstärkare arbetar för dessa definierade skäl:

  1. De är kliniskt bevisade
  2. Garanterad att arbeta - eller pengarna tillbaka
  3. Tillgänglig för att försöka - riskfri (kolla in erbjudanden)
  4. Ge optimalt blod till din penis för maximal hårdhet och varaktighet

När du jämför resultaten och fördelarna med dessa naturliga ED-behandlingar kommer du säkert att förstå varför så många män föredrar dem över receptbelagda läkemedel!