Symptom på erektil dysfunktion

Har du erektil dysfunktion?

Erectil dysfunktion definieras officiellt som en frekvent oförmåga och / eller kamp för att erhålla och underhålla och erektion tillräckligt hårt för att tränga in tillräckligt länge för ett lyckat samlag.

Erektil dysfunktion, även känd som impotens, inte är begränsad till äldre män eller män med per-existerande sjukdomar eftersom orsaken till denna mycket vanliga manlig sexuell dysfunktion är en blodflödesbrist till penis.

Om du lider av frekventa mjuka erektioner eller svårigheter att uppnå erektion är det det bästa tecknet att du förmodligen lider av erektil dysfunktion.

Hur många män lider av ED?

Om du har några av symptomen oroa dig inte för att du definitivt inte är ensam! Över 92% av alla vuxna män har en manlig sexuell dysfunktion i viss utsträckning.

Vad handlar den här artikeln om?

Det är ett kort stycke som är utformat för att hjälpa dig att identifiera med symptom, orsaker och - viktigast av allt - de två bästa behandlingsmetoderna (se nedan för de 2 bästa behandlingarna).

Erektil Dysfunktion

Du kan och kommer att åtgärda dina ED-problem så länge du slutar ignorera tecknen och förstår exakt vad du behöver göra ...

Typ av impotens

Det finns tre typer av denna manliga sexuella dysfunktion:

  • Måttliga - mindre frekventa problem
  • Frequent - inträffar så ofta att det får dig att känna dig frustrerad och förlora förtroende
  • Allvarlig - fullständig oförmåga att erhålla och upprätthålla kvalitativa erektioner

Orsaker till erektil dysfunktion?

Det finns många orsaker till erektil dysfunktion eftersom allt som begränsar blodflödet till din penis kommer att resultera i antingen plötslig, tillfällig eller långvarig ED.

De vanligaste orsakerna är indelade i:

  • Fysisk - diabetes, hjärtproblem, prostata problem, depression, skador och medicinering mm
  • Psykologiska - allt som gör det svårt för dig att bli väckt

TESTEN för att bestämma vilken orsak som är relevant för dig är detta: Har du erektioner på natten när du sover? Vaknar du med erektion?

Om ditt svar är ja, är det mycket troligt att du lider av erektil dysfunktion orsakad av psykologiska faktorer.

De flesta män lider av fysiska ED-orsaker

Det är ett faktum att endast 23% av männen lider av psykologisk impotens medan resten av oss verkar lida av fysiska orsaker. Så varför är det så?

Fysiska orsaker dominerar på grund av främst livsstilsfaktorer som i sista hand påverkar blodflödet och upphetsningen - de två viktigaste komponenterna för att uppnå och upprätthålla kvalitativa erektioner.

Nyckeln till att erhålla och behålla kvalitet erektioner

Det viktigaste steget för att uppnå och upprätthålla kvalitativa erektioner är upphetsning och en hälsosam sexuell aptit som kallas libido. När vi väckas ökar vår hjärna produktionen av kväveoxid (NO). Kväveoxid är den enda viktigaste ingrediensen för erektioner.

Kväveoxid får dina blodkärl att expandera vilket resulterar i mer blodflöde och snabbare blodflöde.

Om du inte blir tillräckligt uppvuxen finns det inget sätt för dig att uppnå och behålla stenfasta erektioner!

Impotensbehandlingar

Så, vi vet nu vad som orsakar erektil dysfunktion och vad krävs för att få och upprätthålla erektion, men vad kan du göra för att åtgärda ditt problem? Enkelt uttryckt måste du öka mängden kväveoxid som produceras eftersom detta kommer att öka blodflödet till din penis vilket resulterar i perfekta erektioner.

Du har två alternativ när det gäller behandling med erektil dysfunktion:

  1. Medicinerade alternativ
  2. Naturliga alternativ

Det är nu mycket väl dokumenterat att du kan fixa dina penisproblem naturligt och utan de otäcka biverkningarna i samband med medicinerade behandlingar.