Erection och hur man mäter din penis

Vad är en uppställning?

Officiellt är vad är ärektion en process där din penis blir fastare, större och tjockare för att förbereda sexuell penetration.

Utan erektion kan du inte njuta av sex och orgasmer.

Vilken ärektion är bäst förklarad i erektionsprocessen:

Steg 1: Stora erektioner och orgasmer börjar alltid med att du känner dig vaken och sexuellt stimulerad

Steg 2: När du väcker dig, skickar hjärnan meddelanden för att öka produktionen av kväveoxid (NO)

Steg 3: Kväveoxid är den enskilt viktigaste substansen i erektionsprocessen. Det är vanligt att koppla av och bredda dina blodkärl för att öka blodflödet till din penis. Din penis behöver minst 10 gånger mer blod att bli stenig, större, tjockare och varar längre för maximal penetration

Erektion

Steg 4: Vad är erektion är därför processen där din penis blir inskränkt med minst 10 gånger mer blod, vilket gör att den blir hård, större, tjockare och mycket längre varaktig för framgångsrik penetration och starkare orgasmer

Tyvärr störa många saker i livet denna process som resulterar i mjukare, svagare, mindre och kortare varaktiga erektioner. Det förekommer hos alla män!

För att uppnå och behålla kvalitativa erektioner som är nödvändiga för bra sex och orgasmer måste varje steg i erektionsprocessen ske i perfekt harmoni. I annat fall kommer du att uppleva alla symptom på erektil dysfunktion.

Hur mäter du en penislängd?

Storleken är förmodligen ett av de största kriteriet kvinnor letar efter. Titta, varför gör kvinnor alltid skämt om penisstorlek? Varför skryter de när männen har en stor penis? Bara för att de i hemlighet erkänner att de föredrar partners med en stor penis eftersom de känner att sex blir bättre, stimulerande och att deras partner på något sätt är mer bördiga.

Låt oss nu se hur du mäter din penis korrekt.

Mätning av penis slaplängd

Det är inte så lätt! Flaccid längden beror faktiskt på externa faktorer som rumstemperatur, vilket innebär att det kan vara motsägelsefulla resultat från en dag till en annan. Det rätta är att de slagna vinsterna är de första som kommer med ett utvidgningsprogram.

För att noggrant mäta din penis, använd alltid ett standardiserat sätt för att hålla resultatet noggrant. Jag förklarar det här: Stå upp och förläng din penis framför dig utan att sträcka den. Det måste vara parallellt med golvet. Placera linjalen bredvid penis och tryck lite mot benbenet. Linjal och penis måste nu vara parallella. Mät nu.

Hur rätta till penis utan kirurgi?

Om du är som majoriteten av männen har en mycket liten kurva eller sidledes "hänger" till penisen vill du förmodligen veta hur man räter ut penis utan för mycket krångel och speciellt utan operation.

Var säker på att cirka 400 män i varje 100.000 lider av tillståndet av en svårböjd eller krökt upprepar penis, så extremt att det gör samlag smärtsamt för båda parter eller helt omöjligt.

Den upprepa penisen kan böja i "J" eller "U" -form eller kan ha en serie böjningar som skapar ett nästan korkskruvliknande utseende. Detta tillstånd hänvisas till i medicinska samfundet som Peyronies sjukdom och kallas även ibland fibrous serositis som en beskrivning av tillståndet att få fibrös ärrvävnad att byggas upp i skikten av erektilvävnad (cavernous).

Innan vi diskuterar hur man räkna ut penis med garanterade resultat och utan smärta eller skada på nerverna i din penis, låt oss titta på varför du har en krökt penis och vilken effekt det har på ditt liv ...

Orsaken till en böjd eller krökt penis ... Läkare är oense om den exakta orsaken till Peyronies. Det är emellertid klart att tillståndet inträffar när oelastisk plack eller ärrvävnad ersätter den normalt elastiska vävnaden i någon del av penis.

Normalt expanderar en erektion den elastiska vävnaden i penis mer eller mindre symmetriskt, vilket ger en rak erektion. Men eftersom ärrvävnad inte är elastisk eller stretchig, men ganska svår, sitter den kvar medan andra delar av penis engorge, vilket resulterar i krökning eller svår böjning.

Om ärrvävnaden sträcker sig hela vägen runt penisaxeln, blir resultatet antingen "flaskhals" eller inklämd på den platsen eller till och med en drastisk förkortning av penis.

Effekten som en böjd och böjd penis kan ha på dig och ditt sexliv ... Denna olyckliga omständighet kan börja med skada, inflammation eller trauma av något slag till den upprätta penisen, såsom kraftig böjning. Några män har utvecklat Peyronie efter försök att behandla erektil dysfunktion via injektion (det vanligaste läkemedlet som används för detta ändamål kallas Caverject).

Läkare misstänker också att andra medicinska tillstånd kan påverka Peyronies start, såsom högt blodtryck, härdning av artärer eller diabetes, vilket kan vara kopplat till andra sällsynta genetiska orsaker.

För närvarande menar troligen den mest sannolika skyldige att vara trauma följt av långsam eller onormal helande.

I vissa fall förbättras män spontant utan behandling inom ett år eller två, och ärrvävnad kan till och med försvinna. Omkring 40% av männen ser emellertid ingen förändring inom den tidsramen, och ytterligare 40% kan till och med se en försämring av villkoren.

En av de två mest utförda operationerna kallades Nesbit-förfarandet, resulterar ofta i en förkortning av penis med 1 till 2 tum; Det andra förfarandet i vilket ärrvävnad ersätts med ympad vävnad kan resultera i partiell eller fullständig förlust av erektil funktion.

I dessa fall, före operationen och under "väntetiden" är alternativa behandlingar säkert värda och effektivare än att inte göra någonting alls och är oändligt föredragna med tanke på den extrema karaktären hos de kirurgiska behandlingarna.