Torr Vagina Smörjmedel

Är din vagina torr och låter dig ner? Är din vagina torr och orsakar att du undviker sex, har dåligt sex och saknar fantastiska orgasmer? Smörjning är viktigt eftersom det har en direkt inverkan på känsla och önskan!

Ju tidigare du smörjer under ett intimt möte, desto snabbare börjar du uppleva mer intensiva sexuella förnimmelser - och desto mer önskan du känner "just nu" för din partner.

Så ett viktigt fokus i formuleringen av Provestra ökar kvinnors smörjning tidigt under ett sexuellt möte, vilket hjälper dig att övervinna det vanliga problemet med vaginal torrhet.

drt vagina

Hur fungerar vagina torr lösning?

h3>

Om din vagina är torr finns det nu en garanterad och kliniskt beprövad lösning som ger resultat i 7 dagar som är livslängda!

Faktum är att du kan prova nr 1-vagina-lösningen utan risk i 60 dagar eller så för att se till att det är 100% rätt för dig.

Kvinnor har äntligen fått sin rättvisa på grund av kategorin av helt naturliga sexuella upphetsning och njutningsförstärkare.

För närvarande finns det dussintals sådana produkter på marknaden för män (för att inte tala om flera receptbelagda läkemedel som endast tillgodoser män), men bara mycket nyligen har kvinnors produkter flyttat till konsumentfokus.

Det är ett blomstrande segment på marknaden för naturlig tillskott som är mer populär än någonsin eftersom vi nu förstår att vaginal torrhet är mycket vanligt och vad som orsakar det - hormoner, livsstil och relationer problem.

Problemet med standardvagina torra produkter

Användningen av örter och näringsämnen för att förbättra kvinnors sexdrivningar och nöje är inget nytt.

Folkmedicin och naturläkemedicin har under många år haft en mängd olika naturliga och botaniska ingredienser i deras arsenal av verktyg för att bekämpa kvinnors flaggande sexualitet på grund av utmattning, stress, kostbrist, åldrande, hormonella förändringar eller känslomässiga upprörningar.

Vad som är nytt nu är tillgången på specialiserade, förkalibrerade formler i ny standardiserade doser med många av dessa ädla ingredienser.

Den stora nyheten är att formlerna fungerar - så bra att kvinnor köper dem i rekordnummer och firar resultaten. De dåliga nyheterna? Att den naturliga tillskottsmarknaden lätt infiltreras av fakes och poseurs, produkter som bara kostar så mycket som den riktiga saken.

Den klokt konsumenten bör först förstå hur dessa produkter fungerar, och vad som går in i ett kvalitetstillskott, gör sedan ett välgrundat val för att njuta av de bästa resultaten.

Orsaker till förlust av intresse för kön

Baserat på sexuell medicin rådgivning, biologiska och sociologiska faktorer spelar stora roller i kvinnors libido.

Bland de biologiska faktorerna är det vanligast ett medicinskt tillstånd, hormonella förändringar, fysiska förändringar och graviditet.

Om du lider av något medicinskt tillstånd som depression och tar anti-depressiva medel eller andra mediciner, kommer du att uppleva en betydande förlust av libido (sexdrivning).

Gravida kvinnor förlorar ofta sexuella uppmaningar på grund av hyperprolactinemi, en onormal nivå av prolaktin hos kvinnor som ofta leder till låg libido. Kvinnors låga testosteronnivå och östrogenivå drar också sin sexuella aptit ned.

Provestra är en vagina torr lösning

Vad du letar efter är en icke-receptbelagd, balanserad formel som kan tas som ett dagligt tillskott utan biverkningar eller störningar av preventivmedel eller andra läkemedel du kan ta.

Den specifika formuleringen varierar av tillverkare; Emellertid skapas alla formler som är värda att köpa, i en cGMP-läkemedelskvalitet, av högkvalitativa ingredienser.

Här är vad du ska leta efter: Ingredienserna i ett bra tillskott individuellt kommer att arbeta för att främja bättre blodflöde och ökad muskulär avslappning, plus agera på hormoner för ökat och mer energiskt sexuellt svar.

Dessutom kan hormonbalanseringsfaktorerna i formeln bekämpa de negativa effekterna av klimakteriet, såsom nattsvett och heta blinkningar, och kan till och med balansera humör och attityd före eller under klimakteriet.

Tillsammans, i en blandning som är noggrant skapad och exakt kalibrerad, är effekterna på det övergripande kvinnliga reproduktionssystemet överväldigande positiva - från ett hälsosammare och mer tillfredsställande sexliv till naturlig fertilitet.

Med alla val där ute, tar det en flitig forskare att ta reda på vilka är de effektiva formlerna.

Här är en partiell lista över Provestras ingredienser, och en beskrivning av hur var och en arbetar specifikt på det kvinnliga reproduktionssystemet:

  • Maca - legendarisk sydamerikansk ört med ett århundrade gammalt rykte för ökad libido
  • Red hallonblad - en kvinnlig tonic, uterin kontraktionsregulator, graviditet ört
  • Redklöver - en blodrengöring och näringsrik, positiv effekt på hormonella system som reglerar graviditet och amning
  • Cayenne pepper - ett stimulans som utjämnar cirkulationen och stärker hjärtat
  • Licorice root - en botanisk som stärker och tonifierar binjurarna och förbättrar en hormonell funktion
  • Bayberry frukt - en naturlig ingrediens som ökar blodflödet och kapillär dilatation i slidan hos slemhinnorna för att förbättra smörjningen
  • Damiana leaf - ett århundrade gammalt läkemedel som används som afrodisiakum för dess förmåga att stimulera könsorgan
  • Valerian root - en tidsfördröjd lösning som minskar spänning och känslomässig stress, hjälper till i vilsam sömn och underlättar menstruationskramper
  • Gingerrot - ett totalt systemstimulerande medel som ökar verkan av andra örter
  • Black cohosh root - en favorit av barnmorskor som verkar på livmoder- och vaginal förmåga att komma ihop med balanshormoner och har en mild lugnande effekt

Observera att blandningen som beskrivs ovan går till arbetet på libido från flera fronter: cirkulations-, hormonell, stressreducering, kvinnespecifik tonifiering och generella effekter på könsorganen.